Publicaciones en las que colabora con ANA MARIA COTO MONTES (20)

2021

  1. Impact of extraction method on the detection of quality biomarkers in normal vs. Dfd meat

    Foods, Vol. 10, Núm. 5

  2. New insights on the impact of cattle handling on post-mortem myofibrillar muscle proteome and meat tenderization

    Foods, Vol. 10, Núm. 12

  3. Nuevos indicadores de carnes DFD: estrés oxidativo,autofagia y apoptosis

    ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 117, Núm. 1, pp. 3-18

2016

  1. Identificación en la carne de biomarcadores de estrés animal

    Tecnología agroalimentaria: Boletín informativo del SERIDA, Núm. 17, pp. 28-33

2014

  1. Autophagy during beef aging

    Autophagy, Vol. 10, Núm. 1, pp. 137-143

  2. Systems biology: A new tool for farm animal science

    Current Protein and Peptide Science, Vol. 15, Núm. 2, pp. 100-117

2007

  1. Activity of cathepsins during beef aging related to mutations in the myostatin gene

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 87, Núm. 2, pp. 192-199

2006

  1. Enzimas antioxidantes en la maduración de carne de vacuno procedente de dos cabañas autóctonas asturianas

    ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Núm. 3, pp. 288-303