OLVIDO CONCEPCION
IGLESIAS HUELGA
Profesora Titular de Universidad
Publications (21) Publications de OLVIDO CONCEPCION IGLESIAS HUELGA
2018
-
Encapsulation of resveratrol using food-grade concentrated double emulsions: Emulsion characterization and rheological behaviour
Journal of Food Engineering, Vol. 226, pp. 73-81
-
O/W emulsions stabilized by OSA-modified starch granules versus non-ionic surfactant: Stability, rheological behaviour and resveratrol encapsulation
Journal of Food Engineering, Vol. 222, pp. 207-217
2016
-
Iron-entrapped niosomes and their potential application for yogurt fortification
LWT - Food Science and Technology, Vol. 74, pp. 550-556
2015
-
Characterization, stability and rheology of highly concentrated monodisperse emulsions containing lutein
Food Hydrocolloids, Vol. 49, pp. 156-163
-
Enhancing encapsulation efficiency of food-grade double emulsions containing resveratrol or vitamin B12 by membrane emulsification
Journal of Food Engineering, Vol. 166, pp. 212-220
2007
-
Effects of operating conditions on the combined convective-microwave drying of agar gels
Drying Technology, Vol. 25, Núm. 11, pp. 1867-1873
2006
-
Rheological behavior and organoleptic effects of ovalbumin addition in yogurt mousse production
Journal of Dairy Science, Vol. 89, Núm. 3, pp. 951-962
2002
-
Combined convective-microwave drying of agar gels: Influence of microwave power on drying kinetics
Drying Technology, Vol. 20, Núm. 1, pp. 93-108
1999
-
Water agar-agar equilibrium: Determination and correlation of sorption isotherms
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 34, Núm. 3, pp. 209-216
1997
-
Functional properties of dried milk whey
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 3, Núm. 5, pp. 381-383
1996
-
Cinetica del secado termico convencional
Ingenieria Quimica, Vol. 28, Núm. 327, pp. 433-XII
-
Cinética del secado térmico convencional
Ingeniería química, Núm. 327, pp. 433-442
1994
-
Equilibrio de secado (II): diagrama de equilibrio ternario
Ingeniería química, Núm. 303, pp. 171-179
-
Equilibrios de secado (I): diagramas de equilibrio binarios
Ingeniería química, Núm. 302, pp. 127-132
-
Secado radiactivo: (I) secado térmico
Ingeniería química, Núm. 305, pp. 149-154
-
Secado radiativo (y II): secado dieléctrico
Ingeniería química, Núm. 306, pp. 159-166
1993
-
Drying of particulate solids: Determination of the cha-racteristic curve of brown coal
Drying Technology
-
El secado: el secado como operación básica
Ingeniería química, Núm. 286, pp. 201-207
-
cdrying of water gels: Determination of the characteristic curve of agar-agar
Drying Technology
1990
-
La industria del Agar-Agar en España: aspectos tecnológicos, científicos y socioeconómicos
Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 4, pp. 115-123