MANUEL
RENDUELES DE LA VEGA
Catedrático de Universidad
AMANDA
LACA PEREZ
Profesora Ayudante Doctora
Publicaciones en las que colabora con AMANDA LACA PEREZ (12)
2017
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Approaches for casein film uses in food stuff packaging
Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 74, Núm. 577, pp. 26-29
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Development and characterization of egg yolk and egg yolk fractions edible films
Food Hydrocolloids, Vol. 70, pp. 229-239
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Nuevos embutidos asturianos con contenido graso modificado
La ciencia, ingeniería y tecnología de los alimentos bajo la perspectiva de los jóvenes investigadores: II Congreso Nacional de Jóvenes Investigadores en Ciencia, Ingeniería y Tecnología de los Alimentos. [Facultad de Veterinaria, U. de León. 19 y 20 de octubre de 2017]
2016
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Egg yolk and egg yolk fractions as key ingredient for the development of a new type of gels
International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 3, pp. 30-37
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Egg yolk fractions as basic ingredient in the development of new snack products
International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 3, pp. 23-29
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Gels prepared from egg yolk and its fractions for tissue engineering
Biotechnology Progress, Vol. 32, Núm. 6, pp. 1577-1583
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Texture, colour and optical characteristics of a meat product depending on smoking time and casing type
LWT - Food Science and Technology, Vol. 65, pp. 164-172
2015
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Cider Apple native microbiota characterization by PCR-DGGE
Journal of the Institute of Brewing, Vol. 121, Núm. 2, pp. 287-289
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Development and characterization of a new sweet egg-based dessert formulation
International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 2, Núm. 2, pp. 72-82
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Egg yolk plasma: SEPARATION, characteristics and future prospects
LWT - Food Science and Technology, Vol. 62, Núm. 1, pp. 7-10
2014
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Egg yolk granules: Separation, characteristics and applications in food industry
LWT - Food Science and Technology, Vol. 59, Núm. 1, pp. 1-5
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Evaluación de la obtención de bioetanol a partir de fruta no apta para el consumo
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 454, pp. 56-63