Publicacións nas que colabora con AMANDA LACA PEREZ (12)

2017

  1. Approaches for casein film uses in food stuff packaging

    Afinidad: Revista de química teórica y aplicada, Vol. 74, Núm. 577, pp. 26-29

  2. Development and characterization of egg yolk and egg yolk fractions edible films

    Food Hydrocolloids, Vol. 70, pp. 229-239

  3. Nuevos embutidos asturianos con contenido graso modificado

    La ciencia, ingeniería y tecnología de los alimentos bajo la perspectiva de los jóvenes investigadores: II Congreso Nacional de Jóvenes Investigadores en Ciencia, Ingeniería y Tecnología de los Alimentos. [Facultad de Veterinaria, U. de León. 19 y 20 de octubre de 2017]

2016

  1. Egg yolk and egg yolk fractions as key ingredient for the development of a new type of gels

    International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 3, pp. 30-37

  2. Egg yolk fractions as basic ingredient in the development of new snack products

    International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 3, pp. 23-29

  3. Gels prepared from egg yolk and its fractions for tissue engineering

    Biotechnology Progress, Vol. 32, Núm. 6, pp. 1577-1583

  4. Texture, colour and optical characteristics of a meat product depending on smoking time and casing type

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 65, pp. 164-172

2015

  1. Cider Apple native microbiota characterization by PCR-DGGE

    Journal of the Institute of Brewing, Vol. 121, Núm. 2, pp. 287-289

  2. Development and characterization of a new sweet egg-based dessert formulation

    International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 2, Núm. 2, pp. 72-82

  3. Egg yolk plasma: SEPARATION, characteristics and future prospects

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 62, Núm. 1, pp. 7-10

2014

  1. Egg yolk granules: Separation, characteristics and applications in food industry

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 59, Núm. 1, pp. 1-5

  2. Evaluación de la obtención de bioetanol a partir de fruta no apta para el consumo

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 454, pp. 56-63