Publikationen, an denen er mitarbeitet YOLANDA DIÑEIRO GARCIA (8)
2024
2023
-
Role of the endoplasmic reticulum in the search for early biomarkers of meat quality
Meat Science, Vol. 203
2021
-
Impact of extraction method on the detection of quality biomarkers in normal vs. Dfd meat
Foods, Vol. 10, Núm. 5
-
New insights on the impact of cattle handling on post-mortem myofibrillar muscle proteome and meat tenderization
Foods, Vol. 10, Núm. 12
-
Nuevos indicadores de carnes DFD: estrés oxidativo,autofagia y apoptosis
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 117, Núm. 1, pp. 3-18
2020
-
Aplicaciones de la espectroscopía en el infrarrojo cercano (NIRS) para el control de calidad de la carne
Tecnología agroalimentaria: Boletín informativo del SERIDA, Núm. 23, pp. 43-50
-
What functional proteomic and biochemical analysis tell us about animal stress in beef?
Journal of Proteomics, Vol. 218