Publikationen, an denen er mitarbeitet Susana Delgado (25)

2024

  1. Gut microbiota and inflammatory mediators differentiate IgE mediated and non-IgE mediated cases of cow's milk protein at diagnosis

    Journal of Pediatric Gastroenterology and Nutrition, Vol. 78, Núm. 4, pp. 836-845

2017

  1. Genetic and biochemical characterization of an oligo-α-1,6-glucosidase from Lactobacillus plantarum

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 246, pp. 32-39

2016

  1. Antibiotic susceptibility profiles of dairy leuconostoc, analysis of the genetic basis of atypical resistances and transfer of genes in vitro and in a food matrix

    PLoS ONE, Vol. 11, Núm. 1

  2. Caracterización génica y bioquímica de una oligosacárido-α-1,6-glucosidasa de "Lactobacillus plantarum"

    Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016

  3. Characterisation of the technological behaviour of mixtures of mesophilic lactic acid bacteria isolated from traditional cheeses made of raw milk without added starters

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 69, Núm. 4, pp. 507-519

  4. Perfiles de sensibilidad/resistencia a antibióticos en cepas de "Streptococcus thermophilus" y determinación de la base genética de las resistencias atípicas

    Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016

  5. Profiling of Phenolic Metabolites in Feces from Menopausal Women after Long-Term Isoflavone Supplementation

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 64, Núm. 1, pp. 210-216

  6. Soy and soy products, isoflavones, equol, and health

    Exploring the Nutrition and Health Benefits of Functional Foods (IGI Global), pp. 223-253

2010

  1. Resistencia a antibióticos en bacterias del ácido láctico y bifidobacterias

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 410, pp. 104-109