Ingeniería Química y Tecnología del Medio Ambiente
Departamento
Cristina
García
Publicacións nas que colabora con Cristina García (7)
2020
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Exploring encapsulation strategies as a protective mechanism to avoid amensalism in mixed populations of Pseudomonas taetrolens and Lactobacillus casei
Bioprocess and Biosystems Engineering, Vol. 43, Núm. 1, pp. 55-66
2019
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A new synbiotic dairy food containing lactobionic acid and Lactobacillus casei
International Journal of Dairy Technology, Vol. 72, Núm. 1, pp. 47-56
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Liquid-phase food fermentations with microbial consortia involving lactic acid bacteria: A review
Food Research International, Vol. 119, pp. 207-220
2018
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Producción de ácidos lactobiónico/láctico y sistemas experimentales considerando la interacción entre microorganismos productores
Producción de ácidos lactobiónico/láctico y sistemas experimentales considerando la interacción entre microorganismos productores
2017
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Microbial amensalism in Lactobacillus casei and Pseudomonas taetrolens mixed culture
Bioprocess and Biosystems Engineering, Vol. 40, Núm. 7, pp. 1111-1122
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Preparación de leche enriquecida en ácido lactobiónico como prebiótico
La ciencia, ingeniería y tecnología de los alimentos bajo la perspectiva de los jóvenes investigadores: II Congreso Nacional de Jóvenes Investigadores en Ciencia, Ingeniería y Tecnología de los Alimentos. [Facultad de Veterinaria, U. de León. 19 y 20 de octubre de 2017]
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Synbiotic Fermentation for the Co-Production of Lactic and Lactobionic Acids from Residual Dairy Whey
Biotechnology Progress, Vol. 33, Núm. 5, pp. 1250-1256