Publicaciones en las que colabora con Baltasar Mayo Pérez (41)

2016

  1. Antibiotic susceptibility profiles of dairy leuconostoc, analysis of the genetic basis of atypical resistances and transfer of genes in vitro and in a food matrix

    PLoS ONE, Vol. 11, Núm. 1

  2. Caracterización génica y bioquímica de una oligosacárido-α-1,6-glucosidasa de "Lactobacillus plantarum"

    Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016

  3. Characterisation of the technological behaviour of mixtures of mesophilic lactic acid bacteria isolated from traditional cheeses made of raw milk without added starters

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 69, Núm. 4, pp. 507-519

  4. Diversity and biofilm-forming capability of bacteria recovered from stainless steel pipes of a milk-processing dairy plant

    Dairy Science and Technology, Vol. 96, Núm. 1, pp. 27-38

  5. Identification, typing and functional characterization of dominant lactic acid bacteria strains from Iranian traditional yoghurt

    European Food Research and Technology, Vol. 242, Núm. 4, pp. 517-526

  6. Perfiles de sensibilidad/resistencia a antibióticos en cepas de "Streptococcus thermophilus" y determinación de la base genética de las resistencias atípicas

    Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016

  7. Profiling of Phenolic Metabolites in Feces from Menopausal Women after Long-Term Isoflavone Supplementation

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 64, Núm. 1, pp. 210-216

  8. Soy and soy products, isoflavones, equol, and health

    Exploring the Nutrition and Health Benefits of Functional Foods (IGI Global), pp. 223-253

  9. Susceptibility of lactic acid bacteria, bifidobacteria and other bacteria of intestinal origin to chemotherapeutic agents

    International Journal of Antimicrobial Agents, Vol. 48, Núm. 5, pp. 547-550