Publicaciones (52) Publicaciones de ISABEL FEITO DIAZ

2021

  1. Arsenate-reducing bacteria affect As accumulation and tolerance in Salix atrocinerea

    Science of the Total Environment, Vol. 769

  2. La avispilla del castaño, ¿dónde pasa el invierno?

    Tecnología agroalimentaria: Boletín informativo del SERIDA, Núm. 25, pp. 21-27

  3. Polifenoles: “fruto” oculto del castaño

    Tecnología agroalimentaria: Boletín informativo del SERIDA, Núm. 25, pp. 11-20

  4. Sexual and Apogamous Species of Woodferns Show Different Protein and Phytohormone Profiles

    Frontiers in Plant Science, Vol. 12

2020

  1. Hormonal and gene dynamics in de novo shoot meristem formation during adventitious caulogenesis in cotyledons of Pinus pinea

    Plant Cell Reports, Vol. 39, Núm. 4, pp. 527-541

  2. Methodology optimization for the analysis of phenolic compounds in chestnut (Castanea sativa Mill.)

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 26, Núm. 6, pp. 520-534

2018

  1. Minipropagación de plantas forestales

    Tecnología agroalimentaria: Boletín informativo del SERIDA, Núm. 20, pp. 28-36

2017

  1. Hormonal profiling: Development of a simple method to extract and quantify phytohormones in complex matrices by UHPLC–MS/MS

    Journal of Chromatography B: Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences, Vol. 1040, pp. 239-249

2015

  1. Innovación de procesos y productos en el sector de la madera

    Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 39, pp. 323-336

  2. Recursos fitogenéticos de castaño, cerezo y nogal

    Tecnología agroalimentaria: Boletín informativo del SERIDA, Núm. 15, pp. 27-35