Publicaciones en las que colabora con Fernando Vicente Mainar (30)

2023

  1. Fatty acid profile and fermentation characteristics of ruminal fluid of dairy cows fed TMR complemented with different grazing times

    Ruminant Physiology: Digestion, Metabolism, and Effects of Nutrition on Reproduction and Welfare (Brill), pp. 286-289

2019

  1. El grupo de Investigación Consolidado NySA: Nutrición y Sanidad Animal

    Tecnología agroalimentaria: Boletín informativo del SERIDA, Núm. 22, pp. 2-7

2018

  1. Parity and grazing-time effects on milk fatty acid profile in dairy cows

    Animal Production Science, Vol. 58, Núm. 7, pp. 1233-1238

  2. Rapid on-site monitoring of fatty acid profile in raw milk using a handheld near infrared sensor

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 70, pp. 1-8

2017

  1. Caracterización de los actuales modelos de alimentación para la producción de leche de vaca en Asturias (España) y su influencia sobre la producción de la leche

    ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 113, Núm. 4, pp. 335-346

2012

  1. Pastoreo convencional "vs" ecológico y producción láctea

    MG Mundo ganadero, Año 23, Núm. 245, pp. 56-58

2011

  1. Effect of feeding system on unsaturated fatty acid level in milk of dairy cows

    Renewable Agriculture and Food Systems, Vol. 26, Núm. 3, pp. 224-229

  2. Validation of two discriminant strategies applied to NIRS data spectra for detection of animal meals in feedstuffs

    Spanish journal of agricultural research, Vol. 9, Núm. 1, pp. 41-48