Fernando
Vicente Mainar
Publicaciones en las que colabora con Fernando Vicente Mainar (30)
2024
-
Development of a Gold Nanoparticle-Based Sensor for Authentication of Organic Milk Based on Differential Levels of miRNA
Nanomaterials, Vol. 14, Núm. 16
-
Nanopartículas de oro y microARN para autentificar leche producida en base a pastos y forrajes
Tecnología agroalimentaria: Boletín informativo del SERIDA, Núm. 30, pp. 23-28
2023
-
Fatty acid profile and fermentation characteristics of ruminal fluid of dairy cows fed TMR complemented with different grazing times
Ruminant Physiology: Digestion, Metabolism, and Effects of Nutrition on Reproduction and Welfare (Brill), pp. 286-289
2021
2020
-
Faba bean-rapeseed silage as substitute for Italian ryegrass silage: Effects on performance and milk quality of grazing dairy cows
Animal Production Science, Vol. 60, Núm. 7, pp. 913-922
2019
-
El grupo de Investigación Consolidado NySA: Nutrición y Sanidad Animal
Tecnología agroalimentaria: Boletín informativo del SERIDA, Núm. 22, pp. 2-7
2018
-
Parity and grazing-time effects on milk fatty acid profile in dairy cows
Animal Production Science, Vol. 58, Núm. 7, pp. 1233-1238
-
Rapid on-site monitoring of fatty acid profile in raw milk using a handheld near infrared sensor
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 70, pp. 1-8
2017
-
Caracterización de los actuales modelos de alimentación para la producción de leche de vaca en Asturias (España) y su influencia sobre la producción de la leche
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 113, Núm. 4, pp. 335-346
2015
-
Alternativas forrajeras sostenibles como cultivo invernal en zonas templadas
Pastos: Revista de la Sociedad Española para el Estudio de los Pastos, Vol. 45, Núm. 2, pp. 23-32
-
Microwave-Assisted Methodology Feasibility for One-Step Extraction and Transmethylation of Fatty Acids in Milk for GC-Mass Spectrometry
Food Analytical Methods, Vol. 8, Núm. 9, pp. 2250-2260
-
Suitability of faecal near-infrared reflectance spectroscopy (NIRS) predictions for estimating gross calorific value
Spanish journal of agricultural research, Vol. 13, Núm. 1
2014
-
Cetosis subclínica en vacas lecheras durante el periodo de transición
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 172, pp. 4-6
-
Effect of total mixed ration composition and daily grazing pattern on milk production, composition and fatty acids profile of dairy cows
Journal of Dairy Research, Vol. 81, Núm. 4, pp. 471-478
-
Subclinical ketosis on dairy cows in transition period in farms with contrasting butyric acid contents in silages
Scientific World Journal, Vol. 2014
-
Uso de "unifeed" en alimentación de rumiantes
Ganadería, Núm. 93, pp. 50-53
2012
-
Pastoreo convencional "vs" ecológico y producción láctea
MG Mundo ganadero, Año 23, Núm. 245, pp. 56-58
2011
-
Effect of feeding system on unsaturated fatty acid level in milk of dairy cows
Renewable Agriculture and Food Systems, Vol. 26, Núm. 3, pp. 224-229
-
Validation of two discriminant strategies applied to NIRS data spectra for detection of animal meals in feedstuffs
Spanish journal of agricultural research, Vol. 9, Núm. 1, pp. 41-48
2010
-
Improving the fatty acid profile of dairy cow milk by combining grazing with feeding of total mixed ration
Journal of Dairy Research, Vol. 77, Núm. 2, pp. 225-230