Publicaciones en las que colabora con Ana Marta Muñoz Colmenero (16)

2016

  1. Authentication of commercial candy ingredients using DNA PCR-cloning methodology

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 96, Núm. 3, pp. 859-867

  2. Barcodes of marine invertebrates from north Iberian ports: Native diversity and resistance to biological invasions

    Marine Pollution Bulletin, Vol. 112, Núm. 1-2, pp. 183-188

  3. Detection of Different DNA Animal Species in Commercial Candy Products

    Journal of Food Science, Vol. 81, Núm. 3, pp. T801-T809

  4. Food control and a citizen science approach for improving teaching of Genetics in universities

    Biochemistry and molecular biology education : a bimonthly publication of the International Union of Biochemistry and Molecular Biology, Vol. 44, Núm. 5, pp. 450-462

  5. L’authentification ADN des produits halieutiques révèle un mauvais étiquetage associé au traitement des fruits de mer

    Fisheries, Vol. 41, Núm. 3, pp. 128-138

  6. Riesgos sanitarios y ecológicos derivados de la identificación errónea de especie en productos pesqueros

    Riesgos sanitarios y ecológicos derivados de la identificación errónea de especie en productos pesqueros

2015

  1. Ciencia ciudadana como herramienta para mejorar la enseñanza de la genética en las universidades

    Innovación en la Educación Superior: desafíos y propuestas (Oviedo, Ediciones de la Universidad de Oviedo, Servicio de Publicaciones, D.L. 2015), pp. 507-515

  2. Evolution of hake mislabeling niches in commercial markets

    Food Control, Vol. 54, pp. 267-274

  3. Response of top shell assemblages to cyclogenesis disturbances. A case study in the Bay of Biscay

    Marine Environmental Research, Vol. 112, pp. 2-10