FELIPE
LOMBO BRUGOS
Profesor Titular de Universidad
Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación
Madrid, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (5)
2021
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Behaviour of citrus pectin and modified citrus pectin in an azoxymethane/dextran sodium sulfate (AOM/DSS)-induced rat colorectal carcinogenesis model
International Journal of Biological Macromolecules, Vol. 167, pp. 1349-1360
2018
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A galacto-oligosaccharides preparation derived from lactulose protects against colorectal cancer development in an animal model
Frontiers in Microbiology, Vol. 9, Núm. AUG
2016
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Food, nutrients and nutraceuticals affecting the course of inflammatory bowel disease
Pharmacological Reports, Vol. 68, Núm. 4, pp. 816-826
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New strategies for treatment and prevention of colorectal cancer
Gastrointestinal Cancers: Prevention, Detection and Treatment (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 103-170
2015
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Prebióticos; Concepto, propiedades y efectos beneficiosos
Nutricion Hospitalaria, Vol. 31, pp. 99-118