Tropomyosin Analysis in Foods Using an Electrochemical Immunosensing Approach

  1. Torre, Ricarda
  2. Freitas, Maria
  3. Costa-Rama, Estefanía
  4. Nouws, Henri P. A.
  5. Delerue-Matos, Cristina
Actas:
The 1st International Electronic Conference on Chemical Sensors and Analytical Chemistry

Año de publicación: 2021

Tipo: Aportación congreso

DOI: 10.3390/CSAC2021-10471 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Referencias bibliográficas

  • 10.1016/j.bios.2013.06.032
  • 10.1016/j.aca.2019.06.030
  • 10.1016/j.bios.2019.02.038
  • 10.1016/j.bios.2020.112108
  • 10.1016/j.foodchem.2019.126133
  • 10.1021/ac070624o
  • 10.1039/c3an36728b
  • 10.1016/j.bios.2011.09.044