Beneficios potenciales de la implantación de la dirección de proyectos en la industria alimentaria

  1. Antonio Gil Domínguez
  2. Joaquín Bienvenido Ordieres Meré
  3. Fernando Alba Elías
  4. Eliseo Pablo Vergara González
  5. Marina Corral Bobadilla
Buch:
X Congreso Internacional de Ingeniería de Proyectos: Valencia, 13-15 Septiembre 2006. Actas

Verlag: edUPV, Editorial Universitat Politècnica de València ; Universitat Politècnica de València

ISBN: 84-9705-987-5

Datum der Publikation: 2006

Seiten: 2244-2251

Kongress: CIDIP. Congreso Internacional de Ingeniería de Proyectos (10. 2006. Valencia)

Art: Konferenz-Beitrag

Zusammenfassung

This paper answers at necessity of change between foods factories and management engineering in yours works manners, due to the new creation of department. The kind of industries it’s explained in the introduction and afterward it’s show the methodology of implantation and the evaluation system. It’s hope a feedback work by means of your own projects and to achiever the goals.