Consumption of ultra-processed food and drinks and chronic lymphocytic leukemia in the mcc-spain study

  1. Solans, M.
  2. Fernández-Barrés, S.
  3. Romaguera, D.
  4. Benavente, Y.
  5. Marcos-Gragera, R.
  6. Gracia-Lavedan, E.
  7. Costas, L.
  8. Robles, C.
  9. Gonzalez-Barca, E.
  10. Banda, E.L.
  11. Alonso, E.
  12. Aymerich, M.
  13. Campo, E.
  14. Llorca, J.
  15. Fernández-Tardón, G.
  16. Olmedo-Requena, R.
  17. Gimeno, E.
  18. Castaño-Vinyals, G.
  19. Aragonés, N.
  20. Kogevinas, M.
  21. Pollán, M.
  22. Sanjose, S.
  23. Amiano, P.
  24. Casabonne, D.
Revista:
International Journal of Environmental Research and Public Health

ISSN: 1660-4601 1661-7827

Año de publicación: 2021

Volumen: 18

Número: 10

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/IJERPH18105457 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor