Identifying potential areas of expansion for the endangered brown bear (Ursus arctos) population in the cantabrian mountains (NW Spain)

  1. Zarzo-Arias, A.
  2. Penteriani, V.
  3. Del Mar Delgado, M.
  4. Torre, P.P.
  5. García-González, R.
  6. Mateo-Sánchez, M.C.
  7. García, P.V.
  8. Dalerum, F.
Journal:
PLoS ONE

ISSN: 1932-6203

Year of publication: 2019

Volume: 14

Issue: 1

Type: Article

DOI: 10.1371/JOURNAL.PONE.0209972 GOOGLE SCHOLAR lock_openOpen access editor