Variability of fish consumption within the 10 European countries participating in the European Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) study

  1. Welch, A.A.
  2. Lund, E.
  3. Amiano, P.
  4. Dorronsoro, M.
  5. Brustad, M.
  6. Kumle, M.
  7. Rodriguez, M.
  8. Lasheras, C.
  9. Janzon, L.
  10. Jansson, J.
  11. Luben, R.
  12. Spencer, E.A.
  13. Overvad, K.
  14. Tjønneland, A.
  15. Clavel-Chapelon, F.
  16. Linseisen, J.
  17. Klipstein-Grobusch, K.
  18. Benetou, V.
  19. Zavitsanos, X.
  20. Tumino, R.
  21. Galasso, R.
  22. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  23. Ocké, M.C.
  24. Charrondière, U.R.
  25. Slimani, N.
Revista:
Public Health Nutrition

ISSN: 1368-9800

Any de publicació: 2002

Volum: 5

Número: 6 B

Pàgines: 1273-1285

Tipus: Article

DOI: 10.1079/PHN2002404 GOOGLE SCHOLAR

Objectius de Desenvolupament Sostenible