Dietary inflammatory index, dietary non-enzymatic antioxidant capacity, and colorectal and breast cancer risk (MCC-Spain study)
- Obón-Santacana, M.
- Romaguera, D.
- Gracia-Lavedan, E.
- Molinuevo, A.
- Molina-Montes, E.
- Shivappa, N.
- Hebert, J.R.
- Tardón, A.
- Castaño-Vinyals, G.
- Moratalla, F.
- Guinó, E.
- Marcos-Gragera, R.
- Azpiri, M.
- Gil, L.
- Olmedo-Requena, R.
- Lozano-Lorca, M.
- Alguacil, J.
- Fernández-Villa, T.
- Martín, V.
- Molina, A.J.
- Ederra, M.
- Moreno-Iribas, C.
- Perez, B.
- Aragonés, N.
- Castello, A.
- Huerta, J.M.
- Dierssen-Sotos, T.
- Gómez-Acebo, I.
- Molina-Barceló, A.
- Pollán, M.
- Kogevinas, M.
- Moreno, V.
- Amiano, P.
- Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrients
ISSN: 2072-6643
Año de publicación: 2019
Volumen: 11
Número: 6
Tipo: Artículo