Dietary inflammatory index, dietary non-enzymatic antioxidant capacity, and colorectal and breast cancer risk (MCC-Spain study)

  1. Obón-Santacana, M.
  2. Romaguera, D.
  3. Gracia-Lavedan, E.
  4. Molinuevo, A.
  5. Molina-Montes, E.
  6. Shivappa, N.
  7. Hebert, J.R.
  8. Tardón, A.
  9. Castaño-Vinyals, G.
  10. Moratalla, F.
  11. Guinó, E.
  12. Marcos-Gragera, R.
  13. Azpiri, M.
  14. Gil, L.
  15. Olmedo-Requena, R.
  16. Lozano-Lorca, M.
  17. Alguacil, J.
  18. Fernández-Villa, T.
  19. Martín, V.
  20. Molina, A.J.
  21. Ederra, M.
  22. Moreno-Iribas, C.
  23. Perez, B.
  24. Aragonés, N.
  25. Castello, A.
  26. Huerta, J.M.
  27. Dierssen-Sotos, T.
  28. Gómez-Acebo, I.
  29. Molina-Barceló, A.
  30. Pollán, M.
  31. Kogevinas, M.
  32. Moreno, V.
  33. Amiano, P.
  34. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrients

ISSN: 2072-6643

Año de publicación: 2019

Volumen: 11

Número: 6

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/NU11061406 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible